dinsdag 22 juli 2008

Spore Comic Book Creator wordt een online toolEen paar dagen geleden meldde ik in dit bericht dat Will Wright donderdag een nieuwe feature van Spore zal laten zien: de Comic Book Creator. Met deze tool kun je erg makkelijk zelf strips maken met Spore wezens.

Vandaag vond ik een nieuw artikel op het internet met wat meer details en wat screens. De Comic Book Creator komt op 7 september als een online tool, dat is de Amerikaanse release datum van Spore. Of de Comic Book Creator op de Nederlandse release datum online is (4 september) is onduidelijk.

Op MashOn kun je dan online een strip maken: geen gedoe dus met programma's installeren en het is een gratis service. De online Comic Book Creator zal al heel wat wezens online hebben en extra beeldmateriaal en artworks van Spore. Met een paar simpele handelingen maak je zo een strip en zelfs een video ervan. Die kun je dan delen met anderen op MashOn, of met een link op websites en blog's.

Hopelijk kun je op de release datum ook je eigen wezens in de strip zetten: bij het maken van een Spore E-card is dat nog niet mogelijk. Want je eigen wezens in een strip is natuurlijk wel het leukste.

0 reacties: