vrijdag 25 juli 2008

SPORE invasie in Knokke-Heist (Belgie)Zondagochtend 27 Juli wordt op het strand bij het Casino Knokke een invasie van zogeheten SPORE-wezentjes verwacht. Meer dan 2000 opgeblazen creatuurtjes zullen tijdens de nacht uit de Noordzee kruipen om te kunnen kennis maken met de Belgische bevolking.

Het gaat om een commerciële stunt. Dit als aanloop vóór de release van het Spore Game van Electronic Arts in september. Wie zo’n Spore-wezentje ziet mag het meenemen als speelkameraad. 'Wij hebben bewust voor het strand gekozen als landingsplaats voor onze SPORE', vertelt Veerle De Taeye, Product Manager bij Electronic Arts. "Alle leven komt uit het water, dus dat geldt dus ook voor onze wezentjes”.

Het nieuwe spel zet aan tot creatief gedrag. De game reikt spelers namelijk een oneindige waaier van creatieve hulpmiddelen aan om een eigen universum te bouwen.

Mocht er iemand foto's maken dan hoor ik dat graag. Inmiddels heb ik contact gehad met EA Nederland maar die konden me geen details geven. Even wachten op een respons van hun Belgiese PR buro.

UPDATE Op internet heb ik eindelijk een pers bericht kunnen vinden over deze Spore invasie.

0 reacties: