woensdag 13 augustus 2008

Ik kijk het nog even aan

Morgen ben ik precies een maand geleden begonnen met deze blog. Ik doe het Spore nieuws brengen met even veel plezier als ik ooit op enkele sites het Sims nieuws deed. Ik ben, voorzover ik weet, de enige Nederlandstalige site die elke dag actueel Spore nieuws brengt.

Spore Net is de andere Nederlandstalige site die vrij actief is, voor de rest ligt het Nederlandstalige Spore gebeuren stil en gebeurt er nauwelijks iets. Ik heb geprobeerd wat contacten te leggen maar die hebben geen resultaat opgeleverd, behalve dan met Spore Net.

De bezoekers aantallen in die maand zijn redelijk geweest maar het is 'hard' werken om op de Spore kaart te komen (lees Google finds) zeker als er geen button exchange plaatsvind of sites (ook de officiële Spore site) geen aandacht aan dit blog willen besteden.

Ook zijn er in die maand maar 2 reacties online gezet op een bericht hier in dit blog: en dat bericht had niet eens met Spore te maken maar met The Sims Online. Ik was misschien zo naief te denken dat ik wat meer krediet had maar dat blijkt niet zo te zijn.

Sinds een paar dagen heb ik zoiets van: 'laat ook maar': een blog maken en actueel houden kost best wel veel tijd en uberhaupt geen reacties krijgen werkt niet motiverend. Ik kijk het nog even aan anders gaat dit blog offline, misschien dat ik ergens anders nieuws ga doen.

7 reacties:

Koen zei

Hoi Hiki, ik vind dat je daat niet moet doen, want ik lees het nieuws op deze blog met veel plezier. Dus mijn complimenten.

Cosmic zei

ik op mijn eigen "game site blog" een paar dagen geleden nog gezegd dat dit één van de beste blogs is over spore in het nederlands.

Hoe ironisch dat er zoveel volk online is en je het idee hebt dat er bijna niemand geinteresseerd is in deze blog, of spore bij verlenging...

Dus ik snap de frustratie, tja, dan wordt het weer door paginas gs forum ploegen :)

loek93 zei

je moet niet stoppen!

ik kijk iedere dag op deze blog of er iets nieuws is!!

Jeroen - Spore fan - Blog fan zei

Na niet stoppen. Geloof het of niet, maar ik heb zelf deze hele site in mijn favorieten gezet. Ook al reageer ik niet, hoeft het niet te betekenen dat mensen er niet naar kijken en of lezen.

SpaceOddity zei

Allereerst: goeie blog! Ga er zeker mee door, je hebt gelijk Nederlandstalig Spore nieuws is er nauwelijks. Ik heb destijds besloten om Engels te gebruiken, maar dat heeft ervoor gezorgd dat veel mensen niet weten dat SpaceOddity een Nederlandse is. :)
Ik zal een linkje op mijn blog zetten, er zijn genoeg Nederlandse bezoekers die dat interessant zullen vinden.

HIKI zei

Hi iedereen

Ja ik had al een engelse versie gemaakt maar dat strandde toch een beetje want mijn engels is redelijk maar niet goed genoeg om me echt goed uittedrukken of het een beetje luchtig / gezellig te houden. Een link zou perfect zijn Space: zal wel terug linken.

Ik merk ook dat een paar reacties me goed doen, die dus op deze post van mij zijn gemaakt. Dus voorlopig heb ik weer zin om door te gaan.

En met Spore nu Gold EN die gekke plastic wezen van ebay ben ik weer een beetje happier met dit blog.

thanks allemaal :)

Olivier zei

Hoi Hiki, ik check deze blog elke dag dus hou hem a.u.b. online, het is echt heel leuk om te lezen en te zien!