zaterdag 25 oktober 2008

EA Store: Griezelige & Grappige Pakket gratis bij Spore of nu los als preorderAls je nu de digitale versie van Spore koopt krijg je het nieuwe onderdelen pakket - het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket - er gratis bij! Meer informatie vindt je op deze pagina van EA Store.

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is ook los als digitale preorder online gezet en wel op deze pagina.

Dat EA steeds meer spelers pushed tot het kopen van digitale download blijkt nu ook maar weer. Nog nergens in Nederland kan ik het Griezelige & Grappige Pakket bestellen en aan een digitale download begin ik niet. Ik wil het pakket, dat helemaal geen uitbreidingspakket is zoals vermeld op EA Store maar een onderdelen pack, op DVD hebben met boekje erbij en in een box.

En om bijna 2 maanden na de release van Spore al een onderdelen pakket gratis bij Spore te doen terwijl de spelers die Spore eerder gekocht hebben 15 euro moeten betalen is natuurlijk weer typisch EA. Want wat we nu op de release datum krijgen is een gratis pakket voor de Spore newbees en een pakket van 15 euro voor de mensen die Spore al langer spelen.

0 reacties: