donderdag 20 november 2008

Persbericht EA Nederland

Spore van EA breidt uit met het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen pakket

Van groteske wezens met knobbelogen en een stekelpantser tot tekenfilmachtige wezens met enorme wimpers.

Schiphol-Rijk, 19 november 2008. Worden je wezens griezelig of grappig, vol humor of vol horror? Deze keuze ligt nu in handen van spelers van Spore™ en Spore Creature Creator*! Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is verzonden en deze week wereldwijd verkrijgbaar zal zijn in de winkels. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is het eerste pakket waarmee het door de critici geprezen computerspel Spore verder uitgebreid kan worden.

“Nu hun Sporepedia uitgebreider wordt, willen fans van Spore meer creatiegereedschappen om mee te spelen,” zegt Lucy Bradshaw, executive producer van Spore en general manager van Maxis. “Maxis zet zich in om spelers van Spore de meest uitgebreide spelervaring te bieden en het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket vormt de eerste stap in die richting. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket biedt spelers de mogelijkheid om hun wezens meer dan ooit een unieke persoonlijkheid mee te geven. We zijn erg benieuwd wat de spelers met deze zonderlinge content zullen doen.”

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket is verkrijgbaar voor de PC en MAC® en breidt de wereld van het baanbrekende computerspel Spore verder uit door spelers nog meer gereedschappen te bieden om hun creativiteit de vrije loop te laten. Fans kunnen nu spelen met ruim 100 nieuwe onderdelen en elk wezen creĆ«ren dat ze maar willen – van groteske wezens met knobbelogen en een stekelpantser tot tekenfilmachtige wezens met enorme wimpers. Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket bevat 60 nieuwe wezenonderdelen, 48 nieuwe verfmogelijkheden en 24 nieuwe animaties, waaronder de robot, de vrolijke dans, de moonwalk en nog veel meer!

Zou mooi zijn als het pakket ook ergens te koop zou zijn: ik heb het besteld bij Bol.com maar die hebben het niet binnen, en hebben sinds vanochtend ook opeens een levertijd van 2 - 4 werkdagen ... Ik begin zo een vermoeden te krijgen dat EA Nederland, die de games hier ook zelf distribueert, een truukje gebruikt om mensen aan de digitale download te krijgen: namelijk ervoor zorgen dat de digitale download er veel eerder is dan de game in de winkel.

Tot nu toe heb ik nog nooit meegemaakt dat een pack op de release datum niet bij Bol.com te koop is en op de release datum bij mij in huis is.

Vandaag zou dat Spore pack er moeten zijn en ook een nieuwe pack voor Sims 2: beiden zijn ze nog niet leverbaar .... Beiden zijn natuurlijk wel als digitale download beschikbaar ...

Natuurlijk zou ik EA Nederland kunnen vragen wat er aan de hand is maar deze Spore fansite, en ik vermoed ook andere Nederlandstalige Spore fansites, worden sinds de release van Spore nauwelijks meer op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op Spore gebied. Dus ik heb weinig zin EA Nederland te emailen want zelfs dit persbericht moest ik van het internet plukken.

0 reacties: