maandag 13 oktober 2008

EA Nederland bevestigt 2 SPORE uitbreidingen.

Afgelopen week hielden we jullie al uitgebreid op de hoogte over de geruchten en bewijzen van het bestaan van een uitbreiding voor SPORE. EA Nederland heeft ons vandaag bevestigd dat er zelfs 2 uitbreidingen in ontwikkeling zijn.

Enerzijds is er het griezelige & grappige onderdelen pakket dat op 18 november al beschikbaar zal zijn. Dit uitbreidingspakket zal het spel en de editors uitbreiden met een honderdtal ichaamsdelen. Niet alleen zal dit pakket nieuwe parts bevatten die onderverdeeld zijn in een tekenfilmachtige en grappige stijl enerzijds, en een gevaarlijke monstes stijl anderzijds: ook zullen nieuwe verfmogelijkheden en animaties en achtergronden de SPORE wezenschepper een pak uitgebreider maken. Gamers kunnen dan hun wezens nog meer personaliseren.

In de lente van volgend jaar kunnen we dan een uitbreidingspakket voor de ruimtefase verwachten met o.a. een avonturenschepper waarmee je je eigen missies kan creƫren en delen met andere spelers. Bovendien zal je wezen echt uit z'n ufo kunnen stappen om op een interactieve manier planeten te kunnen verkennen om bijvoorbeeld beloningen te ontvangen na het uitvoeren van nieuwe uitdagende missies.

0 reacties: