maandag 13 oktober 2008

Spore evolueert (officieël persbericht)

Zoals Cosmic D hieronder al meldde is het Parts Pack en de uitbreiding nu officieel, hier het officiële persbericht en ik moet zeggen dat het er erg goed uit ziet deze 2 nieuwe uitbreidingen.

Ik ben op zoek naar screens en video's maar er is nog niets online gezet: zodra dat er is vindt je dat natuurlijk op dit blog.

SPORE EVOLUEERT:
NIEUWE CONTENT, GAMEPLAY EN GEREEDSCHAPPEN


Getuige de ruim 30 miljoen creaties van spelers die op Internet zijn verschenen sinds de lancering van Spore™, hebben fans hun fantasie flink de vrije loop gelaten, en binnenkort zullen zij hun creativiteit en gameplay naar nog grotere hoogten kunnen brengen! Vol trots kondigen wij de ontwikkeling aan van een uitbreidingspakket voor de ruimtefase en van het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket -- add-ons die het door de critici geprezen spel Spore zullen doen groeien en evolueren.

“Spore is een ongelooflijk persoonlijke ervaring,” zegt Lucy Bradshaw, general manager van Maxis. “Vele van onze fans hebben ons gevraagd om meer gereedschappen om mee te kunnen bouwen, en anderen wilden een uitgebreidere gameplay. Toen Spore af was, begonnen we met het creëren van extra content die aansluit bij de individuele smaak van de fans. Met de kosmos als achtergrond kunnen we Spore een bijna oneindig aantal kanten op laten gaan, waarbij de beleving telkens verandert en evolueert.”

Spelers wacht diepgaandere gameplay voor de ruimtefase met een uitbreidingspakket dat moet uitkomen in de lente van 2009. Voor het eerst zullen de ruimtewezens van spelers hun ruimteschip uit kunnen om nieuwe planeten te verkennen en beloningen te verdienen voor het voltooien van uitdagende missies. Met de nieuwe avonturenschepper zullen spelers online eigen missies kunnen creëren en delen, waardoor de gameplay-mogelijkheden praktisch oneindig zijn.

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket, dat al op 18 november 2008 verkrijgbaar zal zijn, biedt ruim 100 nieuwe componenten om wezens te kunnen bouwen, verdeeld in twee verschillende stijlen—aandoenlijke tekenfilmachtige wezens en griezelige monsterachtige wezens. Met alle lichaamsdelen, verfmogelijkheden, animaties, achtergronden en meer stelt het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket spelers van Spore of de complete versie van de Spore Creature Creator in staat om hun wezens een nog apartere persoonlijkheid te geven!

0 reacties: