woensdag 28 januari 2009

Spore Galactic Adventures: De evolutie houdt nooit op

Onder deze kop heeft de Nederlandstalige Gamespot een artikel online gezet over de eerste uitbreiding voor Spore: Galactic Adventures.

Erg handig als je engels niet zo goed is en je toch wil weten wat er zoal mogelijk zal zijn in deze uitbreiding.
Spore: Ruimteavonturen wordt een expansiepack waarmee de eigenaars van Spore hun eigen avonturen kunnen creëren, die ze dan zelf kunnen spelen of delen met vrienden of met de online community via de Sporepedia - ervan uit gaande natuurlijk dat ze de Ruimte-fase reeds bereikt hebben in het originele spel. De creatietools van deze add-on lijken sterk aan te sluiten bij de tools uit Spore, wat betekent dat de speler meer controle zal krijgen over deze galactische fase; niet alleen over de creaturen die er rondlopen, maar ook over het universum waarin ze leven.

Je zal nieuwe planeten kunnen creëren en bewerken, en ze doen bruisen van leven. De flora, de kleur van het water, de daglengte, het klimaat, het zeeniveau, het zijn maar enkele voorbeelden van wat er allemaal aangepast kan worden dankzij de toevoeging van de in-house ontwikkeltools van Maxis. Je zal ook met het land aan de slag kunnen gaan en zelf bergen en heuvels, continenten, eilanden, oceanen, meren, valleien, rivieren en wegen kunnen creëren die elke planeet een individueel karaker geven.

Ze noemen deze uitbreiding trouwens Spore Ruimteavonturen: ik geloof niet dat de Nederlandse naam voor Spore Galactic Adventures al bekend is.

0 reacties: